Situatie

Katwijk is echt nog zo’n familiebadplaats. Alle voorzieningen zijn hier ruimschoots aanwezig. Winkels, scholen, medische faciliteiten, cultuur, het is er allemaal. Op loopafstand van uw droomappartement in La Vie. Om te ontspannen hoeft u ook niet ver van huis. De boulevard met alle gezellige eetgelegenheden kunt u vanuit uw woning al zien liggen. Wilt u zwemmen of zonnebaden? Strand en zee liggen pal voor de deur. Of wilt u liever in alle rust wandelen in de uitgestrekte duingebieden? U bent er zo.

Met de auto bent u vanuit La Vie via de N206 en de A44 in nog geen veertig minuten in hartje Amsterdam, in een half uurtje op Schiphol en in twintig minuten in Den Haag. Omdat u in La Vie uw eigen overdekte parkeerplaats heeft, kunt u altijd over uw auto beschikken. Dat is handig
en gemakkelijk.

Den Haag, Leiden en Amsterdam zijn ook eenvoudig te bereiken per openbaar vervoer. Bussen rijden af en aan door de hele Bollenstreek en brengen u van Katwijk naar station Leiden-Centraal, uw uitvalbasis naar de rest van Nederland.