Natuurlijke omgeving

Bruisende rust

De natuurlijke omgeving, de glooiende duinen, de zoute geur en het geluid van de golvende zee. Sluit uw ogen voor een moment. Kunt u zich dit voorstellen?

strand

La Vie wordt gerealiseerd op een bijzondere locatie, namelijk middenin de Katwijkse duinen. Vanuit uw appartement heeft u zicht op de fraaie natuur, de Noordzee en de uitgerekte stranden. Het is ontspannen wonen in de luxe appartementen en de gemoedelijkheid is binnen handbereik. Op loopafstand is de levendige boulevard en het karakteristieke centrum van Katwijk te vinden.

De duinen waar La Vie wordt gerealiseerd loopt over in het duingebied Berkheide. De prachtige zogenoemde ‘grijze duinen’ strekken zich helemaal uit richting Wassenaar. Het is een gebied met grote biodiversiteit. Dit natuurgebied aan de voet van uw appartement is een ware aanwinst voor uw woonkwaliteit.

Daarnaast mag Katwijk zich, als een van de weinige badplaatsen in Nederland, Quality Coast noemen. Dit betekent dat Katwijk zich onderscheidt door mens- en natuurvriendelijke toerisme te ontvangen en daarbij aandacht behoudt voor eigen identiteit en cultureel erfgoed. Het kustwerk, de parkeergarage opgenomen in de duinen, is een bouwwerk welke past in een Quality Coast badplaats. Het is bekroond met diverse prestigieuze prijzen. Het kustwerk heeft er tevens voor gezorgd dat er nu 12 strandhorecagelegenheden het jaarrond open kunnen zijn.

Wonen in Katwijk betekent wonen in een innoverende plaats die, ondanks zijn grote aantrekkingskracht, zijn identiteit van familiebadplaats en dorps gevoel in stand houdt.